Bilthoven | straatinfo

inbraak politie meldingen

Inbrekers met kinderwagen aangehouden

inbraak

De politie heeft maandagmiddag 20 april op de Prins Hendriklaan een jongen van 15 en een jongen van 17 jaar aangehouden op verdenking van inbraak bij een woning aan die laan. Beide verdachten komen uit Utrecht.
Een surveillerende motoragent ziet die middag omstreeks 16.30 uur op de Leijenseweg twee jongens achter een kinderwagen lopen. Als de jongens de agent zien, gaan ze ervandoor. Ze laten de kinderwagen op straat achter. De agent vertrouwt de situatie daarom niet. Hij gaat de jongens achterna. Uiteindelijk kan de agent de jongens alsnog aanhouden op de Prins Hendriklaan. In de achtergelaten kinderwagen zijn een flatscreen tv en een computerscherm verstopt. Bovendien hebben de jongens drie tassen bij zich met van diefstal afkomstige spullen, zoals een dvd-speler, een fotocamera, een babyfoon, een paspoort en contant geld. De politie neemt de kinderwagen en de tassen met spullen in beslag. Uit onderzoek naar de herkomst van de goederen blijkt dat deze eerder op de dag zijn gestolen uit een woning aan de Prins Hendriklaan. De bewoner heeft direct aangifte van inbraak gedaan. Hij verklaart dat de kinderwagen net als de andere spullen zijn gestolen uit zijn woning. De politie sluit de verdachten in voor verhoor en maakt proces-verbaal op.

Soortgelijke berichten

Vrouw met kinderwagen vol gestolen spullen aangehouden in Schiedam
Schiedam

Drietal aangehouden na winkeldiefstal
Breda

Inbrekers overlopen en aangehouden
De Goorn

Inbrekers aangehouden bij tankstation
Helmond

Agressieve inbrekers via volg-app opgespoord
Tilburg

Twee aanhoudingen na heterdaad inbraak
Naarden

Twee inbrekers aangehouden
Assendelft

Drie inbrekers aangehouden
Hoofddorp

Twee inbrekers aangehouden
Heemskerk

Verdachten aangehouden
Amersfoort

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio